GRÀFIQUES UREX: RAÚL

El nostre paper és especial, i la seva impressió també. En els temps que corren, on tot va tan ràpid, ningú va voler dedicar-nos el seu temps ni recursos per provar la impressió d’un paper tan diferent com el nostre. Vam trucar moltes impremtes sense resultat, fins que vam conèxier a en Raúl.

En Raul, nascut un petit poble de Sòria anomenat Urex, és el propietari d’una petita impremta d’Arganda del Rei, que té el nom del seu poble natal. Una impremta petita, però fiable, propera i compromesa: un pilar fonamental per Sheedo.

Gràfiques Urex va confiar en nosaltres des del principi, oferint-nos els seus recursos, els seus coneixements d’impressió i el seu temps per fer que cada projecte que duem a terme amb qualsevol dels nostres productes sigui tot un èxit.

Junts hem millorat la qualitat d’impressió en els papers amb llavors i hem provat diferents processos d’impressió per garantir la germinabilidad dels nostres papers.

Gràcies Urex pel vostre art i la vostra paciència 🙂

proveedores Sheedo

FES QUE LA NOSTRA HISTÒRIA SIGUI PART DE LA TEVA MARCA

Aquests materials poden ser cedits per a la divulgació de l’origen del nostre paper i l’artesania paperera en les campanyes de comunicació dels nostres clients
GALERIA D’IMATGES DE LA IMPREMPTA
talleres papel plantable
talleres impresión papel de semillas
talleres Sheedo
marketing verde
Raul talleres papel semillas
sheedo talleres